Évzáró ünnepséget tartott a miskolci Fidesz

Megosztás

Elegáns hangulat évzáró rendezvényt tartott a Fidesz miskolci szervezete. Az eseményről több politikus is a Facebook-on osztott meg fotókat.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő mindössze egy mondattal kommentálta a képeket, amelyek az esemény felhőtlen hangulatáról tesznek tanúbizonyságot.

“Könnyed évzáró a feladatokkal teli 2024 előtt.”

Széchenyi Marianna a párt listás önkormányzati képviselője ettől valamelyest bővebben számolt be az év végi rendezvényről. Bejegyzése elején megköszönte Csöbör Katalin képviselő asszonynak a meghívást, majd azzal folytatta, hogy:

“2023-as évnek lassan vége, de ráfordulunk a következő időszakra. Ez a város jobbat érdemel!”

Az nem derült ki, hogy a képviselő asszony szerint pontosan milyen is az a jobb, bár feltehetőleg az előző Fideszes városvezetést tekinti mércének.

A Fidesz évzáró rendezvényén a legtöbb jelentősebb helyi politikusuk jelen volt. Szécsényi Marianna többeket is megemlít a bejegyzésében.

A képek és a bejegyzések alapján részt vett az eseményen többek között Barta Gábor a miskolci időközi önkormányzati választás győztese, Bánné dr. Gál Boglárka a Megyei Közgyűlés elnöke, Kovács Zsolt, aki a párt Észak-Magyarországi regionális igazgatója és korábban több botrányba is keveredett, Gazdusné Pankucsi Katalin, Molnár Péter, Bajusz Gábor és Hollósy András önkormányzati képviselők, valamint Dr. Répássy Róbert államtitkár, valamint Sebestyén László a párt városi szervezetének elnöke, akiről korábban kiderült, hogy a rendszerváltás előtt a kommunista állampárt tagja volt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Csöbör Katalin, Szécsényi Marianna Facebook

Kapcsolódó cikkek